займ срочно

As segundas partes non foron boas para o Noia e o Santiago na división de prata de Fútbol Sala

0

Bisbarra, 22 de outubro do 2018 – A fin de semana deixou dúas derrotas máis por conta do Noia e o Santiago na segunda división nacional de Fútbol Sala, ambos entre os catro últimos postos da clasificación.

Ao Noia  Portus  Apostoli escápaselle o partido en 10 minutos

A Cidade Deportiva Joan  Gamper foi testemuña das dúas caras dunha mesma moeda. O Noia  Portus  Apostoli demostraba nunha primeira parte (1-3) que son quen de gañarlles a calquera se manteñen a regularidade durante os 40 minutos. Co mesmo formulación inicial e mesmos xogadores, non puideron defender esa vantaxe e o Barça aproveitou os fatídicos 10 primeiros minutos do segundo acto do bloque galego para levar o partido. O  Portus tentaría reaccionar no último tramo do encontro e de aproveitar unha ocasión  clarísima tras o 4-3, e outras dúas co xogo de cinco, estariamos a falar doutro resultado.

O Noia enfróntase agora a unha semana completa para o persoal noiés. Este martes xogan os  dieciseiavos de final da Copa Rey no Municipal Agustín  Mourís, ás 20.30 horas contra Ou  Parrulo de Ferrol. E o sábado reciben ao Gran Canarias no partido correspondente á LNFS.

Santiago  Futsal cae derrotado en Elxe na segunda metade

O Santiago  Futsal non logra atopar a estabilidade na División de Prata do fútbol sala español. No encontro en Elxe fraguou unha derrota nun partido que foi gañando ao descanso pero que rompeu a favor dos locais no segundo acto.

O gol de  Axa Fita  Sport Elxe aos 10 minutos do inicio non minou a moral dos santiagueses, que anotaron dous goles consecutivos firma de Adrián Pirata e  Zequi no 11’ e 13’, respectivamente. Coa vantaxe dun gol para os celestes chegaríanse ao tempo de recreo.

Ao que puido ser o terceiro tanto dos pupilos de Valladares tras a continuación, seguiu o empate 2-2 dos ilicitanos no 26’. En apenas tres minutos, os de Elxe lograron darlle a volta ao marcador e poñer o 4-2 tras os dous goles de  Samu e un de  Rubi.  A falta de cinco minutos para o final, Isma saíu coa camiseta de porteiro-xogador para gastar as últimas posibilidades de achegase ao empate. Pero o gol non chegou para os de Santiago e si para  Axa Fita  Sport Elxe co 5-2 practicamente sobre a bucina.

O persoal santiagués regresou a Santiago na mañá do sábado, onde preparará a cita do martes correspondente aos 1/16 de Copa Do Rey ante  Aspil Vidal Ribeira Navarra ás 21 h en Santa Isabel.